İçeriğe geç

Hande Yenerin Şarkılarını Kim Yazıyor

Hande Yener kimin vokali?

Türk şarkıcı Hande Yener, bugüne kadar on üç stüdyo albümü yayınladı ve çeşitli sanatçılarla iş birliği projelerinde yer aldı. Hülya Avşar aracılığıyla Sezen Aksu ile tanışan ve Aksu’nun vokalistliğini üstlenen şarkıcı, 2000 yılında toplam on şarkıdan oluşan ilk stüdyo albümü Senden İbaret’i yayınladı.

Sopa şarkısını kim yazdı?

Elbette ki şart. Güzel karım, yüzyılın aşkı. Hadi bebeğim, fark yaratır.

Hande Yener Armağan kimin şarkısı?

Benden kimse kalmadı. Bir sopa, bir dert, yasak aşk, ne var ne yok, alt dudak

Hande Yener kimi taklit ediyor?

Hande Yener, kariyerini şekillendirirken farklı insanların bazı özelliklerinden etkilendiğini belirtti. Ünlü olmadan önce Sezen Aksu’yu örnek alarak: “Her zaman Sezen Aksu’yu taklit ederdim, özellikle ‘Sen Ağlama’ ve ‘Hadi Bakalım’ şarkıları hep aklımdaydı.”

Romeo şarkısı kime yazıldı?

Nakarat şöyledir: “Kavga etmez, beni sever, Romeo, Romeo, Romeo, Romeo. Sabaha kadar bana sarılır, Romeo, Romeo, Romeo, Romeo.” Sözlerden oluşur. Yener’in o dönem ilişki yaşadığı Kadir Doğulu’dan bahseder ve Doğulu’ya ithafen yazılmıştır.

Hande Yener’i kim meşhur etti?

HANDE YENER Hande Yener’i Hülya Avşar moda evinde keşfeder. Müzik dünyasına girmek için birçok ünlüden yardım isteyen Hande Yener, istediği kapıyı açamaz. Ta ki ünlülerin uğrak yeri olan bir moda evinde satış elemanı olarak çalışana kadar. Hülya Avşar moda evine geldiğinde Hande Yener ona derdini anlatır.

Hande Yener Sopa’yı kim yazdı?

Sinan AkçılSopa / Metin Yazarı

Hande Yener Benden Bir Tane Daha Yok şarkısını kim yazdı?

Yalvarırım Corvette, Maşaallah, işin aslına bakarsan kalpleri kır

Arada sırada yazarı kim?

Şarkı SözleriSöylenen”Ara Sıra”Sinan AkçılAjda PekkanSinan Akçıl”Aşk Adına”Sinan AkçılMustafa Ceceli”Aşk Hakları”Sinan Akçılİzel17 satır daha

Hande Yener’in ilk şarkısı ne zaman çıktı?

İlk albümü Senden İbaret’i 2000 yılında çıkardı. 2002’de Sen Yoluna Ben Yoluma albümünü çıkardı. 2004 yılında Aşk Kadın Ruhundan Anlıyor albümü çıktı. Hande Yener, 2007 yılında How Delirdim adlı albümünü çıkardı.

Hande Yener nasıl şarkıcı oldu?

Hande Yener’in ilk stüdyo albümü Senden İbaret, 31 Mayıs 2000’de DMC tarafından yayımlandı ve Ercan Saatçi prodüktörlüğünde çıktı, Yener DMC tarafından yayımlanan ilk kadın şarkıcı oldu. Albümün hazırlıkları bir yıl sürdü ve şarkıları Altan Çetin yazdı. Hande Yener’in ilk stüdyo albümü Senden İbaret, 31 Mayıs 2000’de DMC tarafından yayımlandı ve Ercan Saatçi prodüktörlüğünde çıktı, Yener DMC tarafından yayımlanan ilk kadın şarkıcı oldu. Albümün hazırlıkları bir yıl sürdü ve şarkıları Altan Çetin yazdı.

Hande Yener ne tarz müzik yapıyor?

Hande Yener, Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olarak kabul edilen şarkıcı ve söz yazarıdır. 12 Ocak 1973’te İstanbul’un Kadıköy semtinde doğdu. Müzik kariyerine başladığı 2000’li yılların başından bu yana düzenli olarak çıkardığı albümlerle Türk pop müziğinde kendine sağlam bir yer edindi.

Hande Yener hangi kanser?

Şarkıcı Hande Yener, 2020 yılında meme kanserine yakalandığını öğrenmiş ve bir süre tedavi görmüştü.

Hande gerçek nereli?

24 Kasım 1993’te Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde doğdu. 1.

Hande Yener nasıl keşfedildi?

Hülya Avşar mağazaya gittiğinde Hülya Avşar sonunda moda evine gitti ve Hande Yener ona sorununu anlatmayı başardı. Bu tanışmanın ardından Yener için hayallerine giden yol açıldı. Avşar pazarlık masasında Yenher ile konuşurken ondan bir şarkı söylemesini istedi.

Hande Yener ne tür müzik yapıyor?

(d. 12 Ocak 1973), sahne adı Hande Yener olan Türk şarkıcı. İlk çıkışını 2000’li yılların başında yaptı ve o zamandan beri Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden biri haline geldi ve birçok şarkısıyla müzik listelerinde zirveye yerleşti.

Hande Yener’in ilk şarkısı ne zaman çıktı?

İlk albümü Senden İbaret’i 2000 yılında çıkardı. 2002’de Sen Yoluna Ben Yoluma albümünü çıkardı. 2004 yılında Aşk Kadın Ruhundan Anlıyor albümü çıktı. Hande Yener, 2007 yılında How Delirdim adlı albümünü çıkardı.

Hande Yener’in ailesi nereli?

Ocak 1973’te İstanbul’da doğan Hande Yener, aslen Muğlalı ve baba tarafından da Marmarislidir. Boyu 1.

Hande Yener’in sevgilisi Misha kaç yaşında?

Hande Yener (46), rapçi sevgilisi Misha (27) ile Etiler’deydi. Pop yıldızının sevgilisine uygun seçtiği kıyafet tartışma yarattı.

Tavsiyeli Bağlantılar: Yasin Suresinin 58 Ayeti Dilek Için Kaç Kere Okunmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir