İçeriğe geç

Deniz Can Aktaş Ne Mezunu

Deniz Can Aktaş bölüm başı ne kadar alıyor?

Bölüm başına 40 bin TL’ye “evet” diyen Deniz’in, aldığı 520 bin TL’nin kalan 240 bin TL’sini iade etmek yerine yapımcıyla yeni bir dizi anlaşması yapmayı tercih ettiği öğrenildi. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Beren Saat bölüm başına 45 bin TL alıyordu.

Deniz Can Aktaş aslen nereli?

Hayatı Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993’te İstanbul’da doğdu. Deniz Can Aktaş İstanbul’da doğup büyüdü. Aslen Kastamonu İneboluludur.

Deniz Can Aktaş’ın dini nedir?

Deniz Can Aktaş Müslüman | TikTok.

Deniz Can Aktaş kiminle sevgili?

Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in yer aldığı “Sınırsız Sevda” yakında vizyonda.

Çağla Şikel bölüm başı ne kadar alıyor?

Oktay Kaynarca bölüm başına 50.000 TL alıyor. Yarışmada Çağla Şikel haftalık 25.000 TL alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başı ne kadar alıyor?

Müge Dağstanlı’nın köşesinde, dizinin sevilen oyuncularının yeni sezonda bölüm başına kazancı açıklandı. Halit Ergenç’in 2 milyon TL ile en çok kazanan oyuncu olduğu listede, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy 1 milyon 750 bin TL alıyor.

Deniz Can Aktaş neden ayrıldı?

Sancaktutan’ın uzun mastürbasyon sahnesi Deniz Can Aktaş’ı rahatsız etti. Bu nedenle çift yaşadıkları krizi atlatıp ilişkilerini toparlayamadı. Böylece ayrılık kararı kaçınılmaz oldu.

Deniz Can Aktaş’ın burnu estetik mi?

Deniz Can Aktaş’ın burun estetiği öncesi görüntüsü şoke etti! 588632.

Deniz Can Aktaş umreye gitti mi?

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Deniz Can Aktaş ve Mustafa Mert Koç umreye gitti. İhrama girip Kabe’yi tavaf ettiler… #mustafamertkoç #mustafamertkoc #denizcanaktas #denizcanaktaş #magazin #haber #media #agenda #magazinhaberi #keşfet #oyuncu #umrah.

Aktaş’ın eşi kimdir?

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜMÜZÜN EŞİNİ ZİYARETİ İÇİN TEŞEKKÜRLER Genel Müdürlüğümüz yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ’ın eşi Sibel AKTAŞ’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Denizcan Aktaş hangi takımlı?

İstanbul’da doğdum ve büyüdüm, ailem 1964 yılında İstanbul’a yerleşti. Ailem Kastamonu İnebolu’lu, yani aslen oradanım. Koyu bir Galatasaray taraftarıyım.

Deniz Can Aktaş kaç kilo?

Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinde Alp Öztürk karakterini canlandıran Aktaş, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ağırlığında ve aslan burcudur.

Hafsanur Sancaktutan kimin sevgilisi?

Hafsanur Sancaktutan ile kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan meslektaşı Kubilay Aka’nın mutlu birlikteliği sürüyor. Kısa süre sonra ilk kez birlikte fotoğraflarını paylaşan ünlü çiftlerden biri olan Aka, sette sevgilisini ziyaret etti.

Deniz Can Aktaş’ın ailesi kimdir?

Ailesi aslen İnebolu’ludur. Piri Reis Üniversitesi’nden Gemi Makineleri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği alanında lisans derecesi almıştır. Aktaş, kariyerine 2015 yılında Pretty Little Liars dizisinin uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol alarak başlamıştır. 2016 yılında lise dizisi Hayat Akşam Tatlıdır’da başrol oynamıştır. Ailesi aslen İnebolu’ludur. Piri Reis Üniversitesi’nden Gemi Makineleri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği alanında lisans derecesi almıştır. Aktaş, kariyerine 2015 yılında Pretty Little Liars dizisinin uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol alarak başlamıştır. 2016 yılında lise dizisi Hayat Akşam Tatlıdır’da başrol oynamıştır.

Hafsanur Sancaktutan sevgilisinden ayrıldı mı?

Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ayrıldı. Evlilik haberi beklenen çift, sürpriz bir kararla ilişkilerini dostça sonlandırdı.

Dizi oyuncuları ne kadar kazanıyor 2024?

Oyuncu 2024’te en düşük maaşı 27.900 TL alırken, en yüksek maaş 83.600 TL olacak. Geçtiğimiz yıllara bakıldığında oyuncunun Temmuz 2023’teki yaş ortalaması 38.

Yargı oyuncuları ne kadar kazanıyor 2024?

📌 Karar: 350.000 dolar. 📌 Aile: 350.000 dolar. 📌 Benim Adım Farah: 150.000 dolar. 📌 Kızılcık Şerbeti: 100.000 dolar. Yapımcıların hedefi bölüm başına geliri 1 milyon dolara çıkarmak.

Bir dizinin maliyeti ne kadar?

Sektör 2023 yılına kadar 1 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedefliyor. Bugün Türkiye’de yaklaşık 45 yapım şirketi ve 150 aktif film yönetmeni bulunuyor. Bir televizyon dizisinin yapım maliyeti 250.000 ile 1 milyon lira arasında değişiyor.

Afra Saraçoğlu bölüm başı ne kadar alıyor 2024?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yeni sezon maaşları açıklandı. Afra Saraçoğlu bölüm başına 500 bin TL, Mert Ramazan Demir ise bölüm başına 400 bin TL kazanacak. Kaynak: Müge Dağistanlı #afrasaraçoğlu #mertramazandemir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir